preload
basicPlayer

Кращі спінінги

Comunio.de Foren-Übersicht -> Off Topic General
Autor Nachricht
Erraterfas
Kreisliga
Kreisliga 

BeitragVerfasst am: 26 Okt 2024 20:27   Titel: Кращі спінінги Antworten mit Zitat

Підкажіть, який спінінг зараз вважається топовим? Хочу взяти щось дійсно круте, що покаже себе і на річці, і на озері. Чи є зараз такі моделі, які можна назвати "золотою серединою" між ціною і якістю? Шукаю щось, що не зламається на перших же рибалках, а навпаки, порадує мене кілька сезонів.
Nach oben Benutzer-Profile anzeigen
Nartyew
Kreisliga
Kreisliga 

BeitragVerfasst am: 26 Okt 2024 21:18   Titel: Antworten mit Zitat

Якщо шукаєш справді кращий варіант, то рекомендую поглянути на спінінги шимано https://www.flagman.kiev.ua/spinningovie-udilischa/Shimano/c201224/v4165/ — це дійсно топ серед багатьох рибалок. У магазині Flagman можна знайти їх і для новачків, і для досвідчених рибалок. Шимано славляться своєю витривалістю і відмінною чутливістю. Це щось, на що можеш покластися і на течії, і на спокійній воді. Сам користуюсь моделлю від Шимано вже другий рік — ловлю і щуку, і окуня, і навіть кілька разів на хорошого сома потрапляв, і спінінг себе тільки з кращого боку показав. Однозначно вартий уваги, якщо хочеш щось якісне, але щоб не влізати в величезні витрати. Зайди до Flagman, там якраз є великий вибір, думаю, знайдеш, що шукаєш.
Nach oben Benutzer-Profile anzeigen
Alle Zeiten sind GMT + 1 Stunde
Seite 1 von 1

Du kannst keine Beiträge in dieses Forum schreiben.
Du kannst auf Beiträge in diesem Forum nicht antworten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht bearbeiten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht löschen.
Du kannst an Umfragen in diesem Forum nicht mitmachen.